vliegreizen

Vliegen naar Calella

Snel naar je vakantiebestemming!

Ben jij ook al aan het kijken voor een vakantie in Calella? Dan zul je gemerkt hebben dat reisorganisaties vaak twee opties aanbieden: een busreis of een vliegreis naar Calella. Vliegen naar Calella is de beste optie wanneer je geen geduld hebt om uren in een bus te zitten, en je bovenal fit wil aankomen op je vakantiebestemming.

Hoeveel kost een vliegreis naar Calella?

Uiteraard betaal je voor een vliegreis naar Calella meer geld dan voor een busreis. Het voordeel van een vliegreis is wel dat de reis een stuk minder lang duurt én comfortabeler is dan bij een busreis het geval is. In veel gevallen zitten de vliegtickets naar Calella bij de prijs van je reisorganisatie inbegrepen.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Vliegduur naar Calella

Vanaf Amsterdam duurt een vlucht naar zowel de luchthaven van Gerona als de luchthaven van Barcelona ongeveer 2 uur. Reis je naar Calella dan is de luchthaven van Barcelona aan te raden. De afstand van de luchthaven van Barcelona naar Calella is ongeveer 45 kilometer, waar je zo’n 40 minuten over zult doen met de bus.

Luchthaven/vliegveld in de omgeving van Calella

Calella heeft geen eigen luchthaven, maar er zijn wel verschillende vliegvelden in de directe omgeving van Calella. Gerona biedt een groot vliegveld, dat vrijwel alle vluchten richting de Costa Brava afhandelt. Een andere mogelijkheid is een vlucht naar de luchthaven van Barcelona. Ook dit is een moderne luchthaven die voorzien is van alles wat je nodig hebt voor een optimale reis. Aangezien Barcelona dichterbij is, is de kans groot dat je naar deze luchthaven vliegt om vervolgens per bus verder te reizen naar Calella. Deze busreis duurt ongeveer 40 minuten, afhankelijk van het verkeer en het aantal hotelstops.

Meer informatie over de luchthavens

Meer informatie over de luchthavens in de buurt van Calella is te vinden op de websites van de betreffende luchthavens. Met vragen over de vluchtinformatie van Amsterdam naar Calella kun je ook bij je reisorganisatie terecht.

Vervoer van de luchthaven naar Calella

Zoals hierboven al genoemd is, is de kans het grootst dat je tijdens een vliegreis naar Calella vliegt op de luchthaven van Barcelona. Vanuit Barcelona wordt je door de reisorganisatie opgehaald en in ongeveer een half uur naar je accommodatie in Calella gebracht. Vlieg je via de luchthaven van Gerona, dan duurt de reis naar Calella iets langer. Reis je niet met een reisorganisatie, dan is er een mogelijkheid om met de shuttlebussen die beide luchthavens bieden de reis te vervolgen naar Calella. Deze rit kost ongeveer €12,50 p.p. (op basis van vier personen), inclusief bagage en exclusief eventuele fooien voor de taxichauffeur.

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...