informatie

Minigolf in Calella

Een leuk uitje!

Heb je tijdens jouw jongerenvakantie in Calella zin om een met een groep vrienden een leuke activiteit te ondernemen? Ga dan minigolfen bij het Bowling Golf centrum in Callela!

Al meer dan 25 jaar kun je bij het Bowling Golfcentrum terecht voor een potje bowlen of minigolf én voor de lekkere restaurants die in het centrum zitten. In het Bowling Golfcentrum kun je de hele dag genieten van leuke spellen en activiteiten. De mini-golfbaan heeft een oppervlakte van 750 m2 waarin je veel obstakels moet zien te vermijden om de bal in het putje te krijgen. De banen zijn gelegd met kunstgras, zodat de bal er goed overheen glijdt. Elke baan heeft zo zijn eigen obstakels, de een wat moeilijker dan de andere. Zo kom je bijvoorbeeld molens, sprongen etc. tegen die je voorbij moet zien te komen.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Geschikt voor alle leeftijden!

Het mini-golfen is geschikt voor alle leeftijden, en er zijn golfclubs in alle soorten en maten. Voor het bijhouden van de punten te houden krijg je een ticket dat de score bijhoudt, zodat je op het eind van het spel ziet wie er gewonnen heeft.

Ben je het mingolfen zat, dan kun je door naar het recreatiegebied met biljarttafels, tafelvoetbal en airmachines. Het Bowling Golf centrum heeft ook een bar-restaurant waar een je een breed scala aan gerechten kunt bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een groot aanbod van pizza’s en zelfs ijs.

Leuk voordeel: het spelen van minigolf in dit centrum is erg goedkoop. De prijs per persoon (voor zowel groepen als particulieren) is slechts €3,60. Wil je er helemaal een leuk uitstapje van maken, combineer het minigolfen dan met het bowlen dat ook wordt aangeboden in het Bowling Golfcentrum. Een combinatieticket kost €5,95 per persoon.

Je vind het Bowling Golfcentrum op de C/ Valldebanador N.1, in Calella.

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...