busreizen

Busreizen Calella

De goedkoopste en gezelligste manier van reizen!

Ben jij ook van plan om met je vrienden op vakantie te gaan? Dan is dit een unieke kans voor jullie! Op deze pagina vergelijk je alle busreizen naar Calella. Een comfortabele busreis naar het gezellige Calella is zo voorbij en dan zal de vakantie pas echt beginnen. Leuke activiteiten worden in de avonden overgenomen door de gezellige uitgaansmogelijkheden. De clubs zijn dagelijks geopend en veel jongeren komen hier jaarlijks naartoe. Maak er samen met jouw vriendengroep ook een onvergetelijke vakantie! Ga dus samen met de bus naar Calella.

De busreis

We beginnen de reis met elkaar en sluiten deze ook gezamenlijk af. Want samen op een busreis is de ideale manier om met een grote groep te reizen. Daarnaast is dit uitstekend om alvast nieuwe vrienden te maken. Dat komt altijd weer goed uit wanneer je eenmaal in Calella aankomt. De busreis zal zoveel mogelijk in één keer doorgaan. Echter na een paar uur reizen krijgt iedereen wel even de tijd om de benen te strekken. Ook is hierbij de mogelijkheid wat lekkers te kopen bij een wegrestaurant. Na een gezellige busreis kom je dan met elkaar aan op jullie vakantiebestemming.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Jouw voordelen

Zo’n vakantie met elkaar gaat al snel wat kosten. Een belangrijke reden dus om alvast wat te besparen! Dat doe je natuurlijk als eerste met de busreis. Je stapt namelijk in Nederland op en komt gelijk op de bestemming uit. Een vliegreis is vaak duurder en dan moet er ook nog dat vervoer naar het hotel geregeld worden. Het is dus niet alleen een stuk gemakkelijker maar ook goedkoper. Dat geld kan immers weer goed gebruikt worden op jullie bestemming.

Het grootste voordeel van het boeken bij een jongerenreizen organisatie is leren kennen van nieuwe mensen in de bus. Dit is een ideale mogelijkheid om alvast andere jongeren te ontmoeten, het sfeertje in de bus is dan meestal ook super goed tijdens de busreis naar Calella!

De duur van een busreis

Een busreis zal ongeveer dertien tot veertien uur duren. Natuurlijk zal dit wel afhankelijk zijn van mogelijke wegopbrekingen of files.

Beachmasters of GOGO?

Wil jij ook helemaal zeker zijn van jouw vakantie? Geen zorgen hebben en gewoon genieten van het mooie vooruitzicht? Dan zijn Beachmasters of GOGO. Je stapt samen met je vrienden in Nederland op en komt hier uiteindelijk ook weer terug. Geen gedoe en geen zorgen meer, maar gewoon genieten van jullie welverdiende vakantie!

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...