informatie

Activ Natura Outdoor Adventure park in Calella

Een actief uitje tijdens jouw verblijf in Calella

Wil jij tijdens jouw jongerenvakantie in Calella ook iets actiefs ondernemen? Het Activ Natura Outdoor Adventure Park is een supertof park net buiten Barcelona, en op korte afstand van Calella. Dit park biedt de vetste activiteiten, dus als je een spannende dag wilt beleven moet je hier zeker heen!

Het Activ Natura Outdoor Adventure park is een groot park waar je veel verschillende activiteiten uit kunt voeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Tree Top Adventure, waarbij je van boom naar boom kunt zwaaien? Door de netten, kabels en touwbruggen kun je afstanden afleggen van wel 90 meter, zonder de grond aan te raken. Heb je hoogtevrees en ga je liever niet de lucht in? In dit park is nog veel meer te doen! Zo kun je ook de nieuwste activiteit Laser Combat proberen. Dit spel is gebaseerd op paintball en touchball. Met een laser moet je proberen de vijand te raken, en het team dat alle vijanden uitschakelt wint het spel.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Quad rijden!

En voor de echte daredevils die wel van wat snelheid houden kun je rijden op een quad. Tijdens een trip van 30 of 45 minuten rijd je razendsnel door het Activ Natura Outdoor Adventure park. Een rijbewijs is niet verplicht, maar je moet wel langer zijn dan 1,40 meter om de quad te mogen besturen. Laat jij liever je benen het harde werk doen, in plaats van op een quad te zitten? Je kunt ook spectaculaire mountainbike tochten maken. Je kunt kiezen uit een excursie van 2 tot 3 uur of een volle dag, waarbij je ook een lunch kijkt. Tijdens deze tocht fiets je door prachtige gebieden én heb je een supermooi uitzicht op zee.

De prijzen variëren per activiteit die je wilt doen. Een aanrader is een combinatie van 2 uur Laser Combat en 2,5 uur Tree top adventure. Als je deze activiteiten combineert betaal je slechts 52 euro. Voor alle actuele prijzen kun je kijken op http://activ-natura.com/.

Het Activ Natura Outdoor Adventure park zit op Camí de la Riera s/n 08398 Santa Susanna (in Barcelona).

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...