informatie

Bowling in Calella

Een leuk bowlingcentrum in het centrum van Calella!

Heb je tijdens jouw jongerenvakantie in Calella zin om een met een groep vrienden een leuke activiteit te ondernemen? Ga dan bowlen bij het Bowling Golf centrum in Callela!

Al meer dan 25 jaar kun je bij het Bowling Golfcentrum terecht voor een potje bowlen of minigolf én voor de lekkere restaurants die in het centrum zitten. De bowlingbanen zijn de typische Amerikaanse banen, waarboven een groot LCD-scherm hangt die de namen en de score van de spelers bijhoudt. Erg grappig: op deze LCD-schermen kun je de score in realtime bekijken in de vorm van een bewegende animatie. Bij het Bowling Golfcentrum heb je bowlingballen van alle gewichten en gaten, van 3,5 kilo tot 6,5 kilo.

Ben je niet zo goed in bowlen, en wil je er toch een leuk spelletje van maken? Je kunt geheel gratis de zijbalk aanvragen, zodat iedereen kunt genieten van de bowlingwedstrijd. De barrières zijn op geen enkele wijze van invloed op het tempo van het spel. Wil je gebruik maken van de zijbalken, dan kun je dat bij het boeken van de baan gewoon aanvragen.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Meer dan bowlen!

Ben je het bowlen zat, dan kun je door naar het recreatiegebied met biljarttafels, tafelvoetbal en airmachines. Het Bowling Golf centrum heeft ook een bar-restaurant waar een je een breed scala aan gerechten kunt bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een groot aanbod van pizza’s en zelfs ijs.

Er zijn twee soorten shifts met tijden waarin je kan spelen: van 12:00 tot 17:00 en van 17:00 tot 02:00. De shifts hebben te maken met de prijs. Leuk voordeel: het bowlen in dit centrum is erg goedkoop. De prijs per persoon (voor zowel groepen als particulieren) is voor de shift van 12:00 tot 17:00 slechts 3 euro, en de shift van 17:00 tot 20:00 kost €3,30. Wil je er helemaal een leuk uitstapje van maken, combineer het bowlen dan met de minigolf die ook wordt aangeboden in het Bowling Golfcentrum. Een combinatieticket kost €5,95 per persoon.

Je vindt het Bowling Golfcentrum op de C/ Valldebanador N.1, in Calella.

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...