activiteiten

Dalmau Park in Calella

Tijdens jouw jongerenvakantie in Calella is het natuurlijk leuk om meer te zien dan alleen het strand en het uitgaansleven. Parc Dalmau is een prachtig stadspark in Calella, dat zeker een bezoekje waard is!

Parc Dalmau is een stadspark in Calella. Dit prachtige park is gevormd door bossen van dennen en eiken, en is heerlijk om doorheen te wandelen. Met een oppervlakte van 18,4 hectare is dit het grootste park in Calella. Het park biedt veel mooie plekjes waar je in de schaduw van de bomen kunt relaxen, en is daardoor een geweldige plek om even een break te nemen van het hectische stadsleven. In het centrale punt is het hart gevormd van het park. Hier staan onder andere schommels voor de kinderen en zijn er plekken gecreëerd om van de heerlijke geur te kunnen genieten. In de zomer worden hier ook vaak openluchtconcerten gegeven.

Parc Dalmau is zeker een aanrader als je de drukke stad even wil ontwijken, en lekker wilt bijkomen in de schaduw van de 100 jaar oude bomen die in het park te vinden zijn.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...