feesten

Bar Restaurant Amsterdam in Calella

De Nederlandse keuken in Calella!

Ben jij ook bekend met het gezegde: “wat de boer niet kent, dat eet hij niet?” Sommige mensen willen zelfs op vakantie liever gewoon een vertrouwd maaltje eten. Ben jij ook zo? Dan is het bar/restaurant Amsterdam écht iets voor jou!

Het bar/restaurant Amsterdam is een Nederlands café in het centrum van Calella. Hier kun je typisch Nederlandse gerechten eten. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch of avondmaaltijd, en op dinsdag en zaterdag kun je hier zelfs langskomen voor een ontbijtje.

Maar niet alleen voor het eten is bar/restaurant Amsterdam een geschikte plek. Na het eten kun je namelijk gezellig aanschuiven aan de bar waar je kunt genieten van gezellig Nederlands gezelschap. In deze leuke bar kun je dus ook nog een leuk feestje bouwen!

Het Nederlandse bar/restaurant Amsterdam is dagelijks geopend van 10:00 tot 02:00, en op dinsdag en zaterdag van 08:00 tot 02:00. Je vindt bar/restaurant Amsterdam op de C/. Industria 56 in Calella.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...