informatie

Feestcafé Hans en Grietje in Calella

Een feestcafé met Nederlands tintje

Wil je tijdens jouw jongerenvakantie ook een goed feestje bouwen, maar dan wel op overwegend Nederlandse hits én met Nederlands barpersoneel? Dan zit je bij Feestcafé Hans en Grietje helemaal goed!

Feestcafé Hans en Grietje is het enige Nederlandse feestcafé in Calella. Als Nederlanders mag je dit café natuurlijk niet overslaan! Je kunt hier uiteraard losgaan op alle Nederlandse tophits, maar ook de gewone top 40-hits komen voorbij. In Hans en Grietje worden allerlei muziekstijlen gedraaid en is het altijd oer-Hollands gezellig. Vaak zijn er ook bekende DJ´s en live optredens. Feestcafé Hans & Grietje is al jaren een begrip in Calella en is de stamkroeg van grote jongerenreisorganisaties zoals Beachmasters. Kortom, bezoek je in de zomer Calella voor een jongerenreis samen met je vrienden, dan mag een bezoek aan dit Hollandse café zeker niet ontbreken.

Naast een café waar je ’s avonds los kunt gaan, kun je ook voor een hapje eten terecht bij Hans en Grietje. In het eet- en feestcafé kun je aanschuiven voor een lekkere Nederlandse maaltijd. Je vind feestcafé Hans en Grietje op de Jovara 48 in Calella.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...