feesten

Club Carribean Fever in Calella

Schuimparty’s en cocktails voor een super avond!

Ben je op zoek naar een club in Calella waar ze keiharde schuimparty’s geven, waar je goedkoop kunt drinken én waar je tot de vroege uurtjes door kunt gaan? Ga dan naar de Caribbean Fever!

De Caribbean Fever is een wat kleinere bar/discotheek die bekendstaat om haar wilde schuimparty’s. Als je in Calella bent, mag je een van deze feesten zeker niet missen! In de Caribbean Fever kun je keihard feesten in het schuim, én je kunt er ook nog eens goedkope drankjes drinken. En helemaal een pluspunt: de Caribbean Fever is open tot 07:00, dus je kunt hier écht tot in de vroege uurtjes uit je dak gaan! De muziek die in de Caribbean Fever wordt gedraaid is vooral Zuid-Amerikaanse dancemuziek.

Om de avond van je leven te hebben kun je eerst het happy hour meepakken in de discotheek Kauaï, waar je de meest exotische cocktails kunt drinken, om je vervolgens te verfrissen in een schuimparty bij de Caribbean Fever. Je vind de Caribbean Fever op de Carrer Valdebandador in Calella.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...