feesten

Club Oxygen in Calella

De nummer één discotheek voor feestvierende jongeren!

Wil jij helemaal uit je dak gaan in een van de grootste én nieuwste clubs van Calella? Club Oxygen zit sinds 2010 in Calella, en vanaf dat moment is het de nummer één locatie geweest voor alle feestvierende jongeren in Calella. Deze club mag je tijdens een avond stappen zeker niet overslaan!

Club Oxygen is veruit de nieuwste en grootste club in Calella. Het is direct gelegen aan het Hotel Olympic, en vanuit de meeste hotels kun je de Club Oxygen al zien. Club Oxygen bestaat uit één dansvloer waar ongeveer 1000 mensen kunnen feesten. De muziekstijlen die het vaakst gedraaid worden zijn House en Electro. Eigenlijk biedt Club Oxygen elke avond een ander thema aan, degene die een speciale vermelding verdienen zijn de Playboy Night en de schuimparty. Hierbij wordt alles in het werk gesteld om de feestganger een goede avond te bezorgen, en ook het gehele interieur wordt hierop afgestemd.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

De Fun Factory

De Fun Factory is een bar die deel uitmaakt van Club Oxygen, en ligt direct boven de club. Om de avond goed te beginnen kun je dus eerst wat drinken in de Fun factory, waarna je rond een uurtje of 23:00 doorgaat naar Club Oxygen waar het feest pas écht goed losbreekt.

In het zomerseizoen zijn er vrijwel altijd wachtrijen voor Club Oxygen, in de meeste gevallen sta je zo’n 20 minuten te wachten. De entree kost tussen de 10 en de 15 euro, dit is een beetje afhankelijk van het seizoen. In de meeste gevallen krijg je daar wel een gratis drankje bij. Ook fijn: Club Oxygen behoort tot de groep Turisme 35, waaronder ook de Turisme en de Kauaï vallen. Als je de entree bij de Club Oxygen betaald hebt, kun je met je stempel gratis bij de Turisme en de Kauaï naar binnen.

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...