feesten

Zona 6 Beachbar in Calella

Een bar aan het strand: Zona 6 Beachbar

Zoek jij een leuke bar in Calella waar je lekkere drankjes kunt bestellen én ook nog met je voeten in het zand zit? Dan is de populaire beachbar Zona 6 écht iets voor jou!

ZONA 6 is een Beach Bar op het sfeervolle strand van Calella nabij Riera Capaspre. Het strandtentje organiseert leuke evenementen en live optredens. Met name in de avond vinden er leuke optredens plaats, een absolute aanrader voor een relaxte avond op het strand.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Locatie en Zona 6

Wil je de avond rustig beginnen? Loop dan naar Zona 6 om daar heerlijke drankjes te drinken aan het strand voordat je op stap gaat. De cocktails en de moijito’s zijn echte aanraders bij Zona 6. En lekker relaxen met een drankje in je hand en de zon zien onder gaan: beter kun je je avond niet beginnen! Vervolgens kun je naar de populaire discotheek Menfis om tot in de late uurtjes door te feesten. Je vindt Zona 6 Beachbar op de Platja Gran Calella, 08370 in Calella, dichtbij de Riera Capaspre.

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...