activiteiten

Boottochten in Calella

De warme zon op je huid, heerlijk helder water zo ver je kunt kijken… Een boottocht in Calella is een moment om even lekkere bij te bruinen en uit te rusten. Want wat is nu een betere manier om de stranden en de zee van de Costa Brava te bekijken dan door lekker te relaxen op het water tijdens een boottocht in Calella?

De stranden aan de Spaanse kust zijn prachtig en de zee azuurblauw. In combinatie met een heerlijk klimaat, is het geen wonder dat er langs de kust van Calella zoveel boottochten worden gemaakt. Een boottocht in Calella wordt gezien als hoogtepunt van jouw jongerenvakantie..

De meeste boottochten houden in dat je met een catamaran de zee op gaat. Een heerlijke manier om een dagje te relaxen op een mooie boot! Op de catamaran zijn ligplekken aanwezig om even lekker te kunnen zonnen en uiteraard zijn er regelmatig stops om even een verfrissende duik te nemen. Het is ook mogelijk om met een snorkel de onderwaterwereld te bekijken. Met daarnaast nog relaxte muziek op de achtergrond en onbeperkt eten en drinken wordt dit een heerlijke tocht!

Naast een standaard boottocht kun je er ook voor kiezen om tijdens de boottocht te gaan duiken. Met een boottocht ga je naar een nabijgelegen baai waar een duikcentrum is. Na een uitgebreide duik- en veiligheidsinstructie word je door professionele instructeurs meegenomen op een onvergetelijke tocht onder water. Bij de meeste excursies staat er na het duiken als afsluiting een uitgebreide lunch op het programma.

De meeste reisorganisaties bieden excursies zoals boottochten aan. Je kunt bij de reisorganisatie om meer informatie vragen en via hen een boeking doen voor een boottocht, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te ondernemen en plaatselijk een boottocht uit te zoeken.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...