activiteiten

Stranden in Calella

De leukste stranden van Calella!

Calella is een klein kuststadje in het noorden van Catalunya, en is onderdeel van de Costa Brava. Heb je zin om tijdens jouw jongerenvakantie lekker op het strand te kunnen bakken? Dan zit je in Calella helemaal goed!

De stranden van Calella zijn zeer populair en heel mooi om te zien. Er zijn in totaal drie brede stranden met een totale lengte van meer dan drie kilometer. Het mooie, brede strand van Calella is heerlijk en gemakkelijk te vinden. De stranden zijn zeer schoon, hebben grof zand en liggen aan een heldere zee. Ideaal om de hele dag aan het strand te liggen en om af en toe een duik te nemen. De Blauwe Vlag staat op alle drie de stranden en en zijn dus veilig.

Kun je er niet goed tegen om de hele dag te niksen op het strand? Er zijn strandhuisjes aanwezig waar je de hele dag door een hapje of drankje kunt nuttigen. Ook zijn er genoeg watersporten te beoefenen. Bij strandhuisje 12 kun je iedere watersport beoefenen die jij je maar kunt bedenken. Banaan, Flyfish, waterskiën, surfen, zeilen en nog veel meer. Heb je juist zin om even wat rust op te zoeken (omdat je de avond ervoor helemaal uit je dak bent gegaan in een toffe discotheek in Calella), dan is er aast het brede strand van Calella nog een rustig strand te vinden. Hier kun je lekker je eigen plekje opzoeken als je daar behoefte aan hebt.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...