feesten

Restaurants in Calella

De leukste restaurants van Calella!

Het Spaanse Calella staat bekend om haar gezellige restaurants met bovenal goed eten. Je zult jezelf dan afvragen welk eten, nou vrijwel alles wat jij kunt bedenken is verkrijgbaar bij restaurants in Calella. Dus of je na een dag op het strand nu zin hebt in een heerlijke salade, lekkere tapas of een perfect gebakken biefstuk, alles is verkrijgbaar bij restaurants in Calella. Omdat jij vaak maar een paar dagen in Calella bent hebben wij in de zomer van 2014 alle onderstaande restaurants in Calella geselecteerd. Hierdoor weet jij precies waar je het lekkerst kunt eten tijdens jouw vakantie in Calella.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Spaanse gerechten of toch lekker Hollands?

Natuurlijk kan je in Calella kiezen voor restaurants met een volledig Nederlandse menukaart, maar het is ook een aanrader om eens wat andere gerechten te proberen en op die manier wat van de lokale eetgewoonten te ontdekken. Probeer in Calella bijvoorbeeld eens tapas in een van de vele Spaanse restaurants in Calella. Wil je toch liever internationale gerechten, dan zijn spare-ribs of een biefstuk een aanrader als bodem voor jouw stapavond in Calella.

Ontdek de beste restaurants in Calella

Zoals je hebt kunnen ontdekken bieden restaurants in Calella een grote variatie aan verschillende gerechten, van lokaal tot internationaal. Luxe en misschien iets minder luxe, maR niet minder lekker. Hieronder hebben we een mooie selectie gemaakt van restaurants in Calella die we in de zomer van 2014 hebben geselecteerd. Alvast ontzettend veel plezier en natuurlijk smakelijk eten toegewenst tijdens jouw vakantie in Calella en in restaurants in Calella!

Bar/Restaurant Amsterdam in Calella

Ben jij iemand die tijdens zijn vakantie het liefst gewoon normaal Nederlands eten eet? Ga naar bar/restaurant Amsterdam in Calella, waar je kunt genieten van een Hollands ontbijtje, maar ook van een lunch of een diner. Tot slot kun je bij Bar Amsterdam na het eten nog terecht voor een lekker drankje zoals een cocktail!

Ontdek hier meer over Bar Restaurant Amsterdam in Calella!

Cafetaria Jan Patat in Calella

In Calella kun je misschien wel beter Nederlands eten dan in welke andere plaats dan ook. Een cafetaria zoals Jan Patat, kan het Hollandser? levert hierin een belangrijke bijdrage. Je kunt bij Jan langsgaan voor een lekkere pizza, maar ook voor heerlijke snacks, vóór, tijdens of na het stappen in het Spaanse Calella.

Ontdek hier meer over Cafetaria Jan Patat in Calella!

Restaurant Casa Carlos in Calella

Tijdens jouw vakantie in Calella zoveel mogelijk meekrijgen van de Spaanse, of betergezegd Catalaanse cultuur, dan moet je zeker langs bij Casa Carlos. In dit restaurant in Callla zorgt Carlos dagelijks voor authentieke Spaanse gerechten en een traditionele Spaanse sfeer. De ideale plek om te genieten van de mediterrane keuken!

Ontdek hier meer over Restaurant Casa Carlos in Calella!

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...