feesten

Café bar Top in Calella

Een toffe bar om te relaxen

Zoek jij tijdens jouw jongerenvakantie in Calella een toffe bar waar je even kunt relaxen, een hapje kunt eten en lekker wat kunt drinken met vrienden? Dan moet je naar café Bar Top!

Café Bar Top is al sinds 1997 één van de leukste café’s van Calella. Café Bar Top staat bekend om het fantastische terras onder de palmbomen in hartje Calella. Hier kun je genieten van meer dan 30 soorten bier, super cocktails en andere lekkere drankjes. Ook kun je een hapje eten bij café Top Bar, ze hebben een zeer uitgebreide menukaart waarvan iedereen wel iets lust. Bijvoorbeeld de typische Spaanse Tapas, maar ook maaltijdsalades, saté, shoarma etc. Zelfs ontbijten kan in café Bar Top, je kunt kiezen uit verschillende uitsmijters of een Engels ontbijt.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Thema avonden in Cafe Bar Top

In Café Bar Top zijn er elke week verschillende thema-avonden. Op woensdag is er een “all you can eat” homemade barbecue spareribs avond. Wil je hier bij zijn, dan is het handig om van tevoren te reserveren. Daarnaast is er voor de liefhebbers een Full HD satelliet ontvangst voor alle toppers van FC Barcelona en natuurlijk de Eredivisie live wedstrijden.

Café Bar Top is 7 dagen per week, 365 per jaar van 9.30 tot 03.00 uur geopend. Je vind dit café op de Plaça Espanya 57, 08370 in Calella.

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...