feesten

Discotheek Turisme 35 in Calella

Al jaren een van de populairste uitgaansgelegenheden van Calella.

Wil jij tijdens jouw jongerenvakantie in Calella stappen in de populairste discotheek? Dan moet je bij Turisme 35 zijn!

De Turisme is de oudste en populairste nachtclub van Calella. De Turisme 35 ligt in het hart van het uitgaanscentrum en is al jaren een van de populairste uitgaansgelegenheden van Calella. Voor de leukste thema feesten waaronder Ladies Night, Heaven and Hell en Tropical Parties kom je naar de Turisme 35. Turisme heeft twee zalen. In de eerste zaal draaien DJ’s en komen de tophits voorbij, in de tweede zaal wordt House en R&B gedraaid. Er kunnen ongeveer 600 tot 800 mensen feesten in de Turisme.

De entree kost tussen de 10 en de 15 euro, dit is een beetje afhankelijk van het seizoen. In de meeste gevallen krijg je daar wel een gratis drankje bij. Ook fijn: Turisme is het vlaggenschip van de Turisme 35 groep, hierbij horen ook de Kauaï en de Oxygen. Als je de entree bij de Turisme 35 betaald hebt, kun je gratis bij de Kauaï en de Oxygen naar binnen.

De Turisme is, net als alle nachtclubs in Calella, zeer centraal gelegen in een van de zijstraten in de buurt van de Grands Boulevards. De Discotheek bevindt zich de Av. Turisme, de barstreet van Calella.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...