feesten

Club Kauaï in Calella

Een goede sfeer met zelfs een jacuzzi in de discotheek!

De Kauaï is anders dan de meeste discotheken. De alternatieve club waar je heerlijke cocktails kunt drinken is dé plek om even te relaxen. Maar vergis je niet: na het happy hour om 22.00 uur gaan de voetjes van de vloer is de Kauaï één groot feest!

De Kauaï Disco is gelegen in de toeristische wijk van Calella, rondom deze club liggen hotels. Als je geluk hebt staat er als je aankomt nog geen wachtrij, want de Kauaï is een populaire plek onder toeristen en de lokele bevolking. Uiteraard is het in het hoogseizoen nogal onwaarschijnlijk dat er géén rij staat voor de Kauaï. Meestal moet je dan ongeveer 10 minuten wachten voor je naar binnen kunt. Tip: zorg dat je voor 22:00 in de Kauaï bent, want dan begint het happy hour. Tijdens het happy hour krijg je twee drankjes voor slechts 6 euro. Aanrader: de cocktails Long Beach Ice Tea en de Electric Ice Tea móét je proberen!

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Muziekstijl en entree

De Kauaï heeft één dansvloer waar je helemaal uit je dak kunt gaan op House en R&B, en later op de avond wordt er ook Electro gedraaid. En ben je helemaal afgepeigerd van het dansen? Dan kun je afkoelen in de jacuzzi binnen in de discotheek.

De entree kost tussen de 10 en de 15 euro, dit is een beetje afhankelijk van het seizoen. In de meeste gevallen krijg je daar wel een gratis drankje bij. Ook fijn: discotheek Kauaï behoort tot de groep Turisme 35, waaronder ook de Turisme en de Oxygen vallen. Als je de entree bij de Kauaï betaald hebt, kun je met je stempel gratis bij de Turisme en de Oxygen naar binnen.

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...