feesten

Restaurant Casa Carlos in Calella

Tradtionele gerechten bij Casa Carlos

Wil jij in het buitenland ook altijd zo veel mogelijk meekrijgen van het land? Dan behoort het eten van traditioneel voedsel daar zeker tot! In het restaurant Casa Carlos kun je traditionele gerechten bestellen. Dit restaurant moet je zeker proberen tijdens jouw jongerenvakantie in Calella!

Casa Carlos Restaurant ligt middenin Calella. In dit restaurant kun je genieten van de typische en traditionele Spaanse gerechten. En niet alleen de gerechten, ook het interieur draagt bij aan het rustieke Spaanse gevoel. Het gezellige restaurant hangt vol met schilderijen en is gedecoreerd met hardhout. Dit is de ideale plek om te genieten van de mediterrane keuken!

De prijzen bij Casa Carlos Calella liggen tussen de 15 euro en de 25 euro. Je vindt dit restaurant op de Carrer Turisme 2, 08370 in Calella.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...