feesten

Cafetaria Jan Patat in Calella

Hollandse snacks bij Jan Patat

Jan Patat is een Hollandse snackbar in Calella. Ben je het eten op vakantie even helemaal zat, en wil je een lekker broodje kroket scoren? Dan moet je bij deze snackbar zijn!

Jan Patat is een restaurant, snackbar en cafetaria in één. Naast patat en andere snacks kun je ook pizza’s en dergelijke bij Jan Patat halen, maar ook een gewone Hollandse maaltijd is bij Jan Patat te krijgen. Het eten smaakt daar goed, én is niet duur. De snackbar biedt alle snacks die wij in Nederland ook kennen. Dit samen met de gezellige bediening maakt Jan Patat tot de gezelligste snackbar van Calella!

En heb je zin om voor, tijdens of na het stappen nog even een vette hap te halen? Bij eetcafé, snackbar en restaurant Jan Patat kun je altijd terecht voor de lekkerste Nederlandse snacks. Zo hebben ze frikandellen, kaassoufflés en kroketten.

Je vindt Jan Patat aan de Carrer de Jovara, iets voorbij de kruising met de Riera Capaspre. Jan Patat zicht vlakbij de boulevard van Calella. Naast Jan Patat zit discotheek Menfis, een van de beste clubs in Calella.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...