feesten

Disco Avenue in Calella

De grootste club van Calella!

Tijdens jouw jongerenvakantie in Calella mag een avondje stappen natuurlijk niet ontbreken. De Avenue is een van de populairste discotheken in Calella. Deze discotheek moet je dus zeker een bezoekje brengen tijdens het uitgaan.

De discotheek Avenue is de grootste club in Calella. Het heeft verschillende dansvloeren op verschillende verdiepingen, dus er is voor ieder wat wils. De muziekstijlen die in Avenue gedraaid worden zijn dance, hip-hop en top 40-hits. In het zomerseizoen komen er populaire DJ’s over de hele draaien in Avenue.

Discotheek Avenue vind je op de Carrer Turisme, vlak na de rotonde van de Carrer de Montserrat. Avenue bevindt zich in het uitgaansgebied van Calella. Hier vind je ook de andere leuke bars en discotheken in Calella.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...