feesten

Disco Menfis in Calella

Verschillende zalen met eigen thema

Tijdens jouw jongerenvakantie in Calella mag een avondje stappen natuurlijk niet ontbreken. De discotheek Menfis is een van de populairste discotheken in Calella. Deze discotheek moet je dus zeker een bezoekje brengen tijdens het uitgaan.

Menfis is al jaren één van de populairste discotheken in Calella. Deze grote club te midden van het uitgaansgebied biedt verschillende muziekgedeelten, ieder met een eigen muziek thema. Menfis bestaat uit twee verschillende zalen en een terras waar je even lekker buiten kunt zitten. Er kunnen ongeveer 500 man in deze club. De Menfis staat bekend om haar wilde schuimparty’s, samen met de gogo dancers en lasershows is dit een schuimparty die je niet mag missen. Tijdens speciale gelegenheden worden er bij deze discotheek ook vuurwerkshows gehouden. Zeker een bezoekje waard dus, de Menfis.

Discotheek Menfis vind je op de Riera Capaspre, op nog geen 50 meter van het strand. Avenue bevindt zich in het uitgaansgebied van Calella. Hier vind je ook de andere leuke bars en discotheken in Calella.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...