informatie

Verken de Costa Brava vanuit Calella

De leukste uitstapjes vanuit Calella

Calella ligt in het prachtige gebied van de Costa Brava. Dit gebied staat bekend vanwege de prachtige stranden en het lekkere weer. Ook zijn er erg veel dorpjes te vinden waar jaarlijks vele jongeren komen om te feesten. Zo ligt Calella erg dichtbij Lloret de mar, Malgrat de mar & het Nederlandse Blanes. Het is natuurlijk leuk om aan een of meerdere plaatsjes een bezoek te brengen. Hieronder vind je wat meer informatie over wat er in de buurt te doen is.

Beachstars Lloret by Night

Een gave avond die je zeker niet mag missen, is Beachmasters Lloret by Night. Vanuit Calella is vervoer geregeld naar het bruisende Lloret de mar. Hier kan je samen met je vrienden compleet losgaan in de grootse clubs. Tijdens deze avond begin in een van de bekendste clubs van Lloret; Revolution. Hier vindt de openingsshow plaats met alle Beachmasters van de gehele Costa Brava. Vervolgens ga je door naar een andere grote club genaamd “Colossos”. Hier kun je vervolgens verder feesten. Als de avond is afgelopen wordt je weer netjes teruggebracht naar Calella. Als je graag een keer Lloret wilt bezoeken en wilt proeven van de sfeer, dan is deze avond zeker iets voor jou.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Lloret de Mar

Als je in Calella bent, dan zit je erg dicht in de buurt van Lloret de mar. Lloret de mar is bekend vanwege het enorm bruisende uitgaansleven. Er zijn weinig tot geen plaatsen in Europa waar je beter uit kunt gaan dan in Lloret de mar. Als jij met je vrienden in Calella zit, dan ben je ongeveer 15 km verwijderd van Lloret de mar. Je moet daarom zeker een keer een kijkje nemen in Lloret en genieten van het uitgaansleven hier. Vervoer is allemaal aardig goed geregeld. Je kunt met het openbaar vervoer gaan, maar ook een taxi kan je brengen naar Lloret en/of terug. Ook zijn er geregeld georganiseerde reizen naar Lloret de mar. Vraag de reisleiding in Calella hiervoor om meer informatie. Zij kunnen je verder helpen. Ook op de site GoLloretdemar.nl vind je alle informatie over uitgaan, eten, activiteiten en nog veel meer. Kijk hier dus ook even rond, dan weet je zeker dat je goed op de hoogte bent van alle leuke dingen in Lloret.

Blanes

Blanes is ook leuk om een keer te bezoeken. Blanes staat bekend als een Nederlands dorp. Hier vind je vrijwel alleen maar Nederlanders. De mensen in de clubs en kroegen zijn Nederlands, de jongeren zijn 9 van de 10 keer Hollands en zelfs de Spanjaarden kunnen een aardig woordje Nederlands. Ook vind je hier veel Nederlandse invloeden. Zo heb je veel Hollandse kroegen en restaurants met typisch Nederlandse gerechten. Als je Nederland dus een beetje begint te missen, dan moet je zeker een keer naar Blanes om hier te genieten. Blanes is eigenlijk “Nederland in het klein”, maar dan met net wat meer zon. Ook naar Blanes gaan regelmatig georganiseerde reizen. Ook het openbaar vervoer of een taxi zijn goede vervoersmiddelen. Wil je meer weten over Blanes? Kijk dan even op Goblanes.nl. Hier vind je alles over het uitgaansleven, de leuke restaurants, de mooie stranden en de gave activiteiten.

Ook in Calella zelf: activiteiten + uitgaansgelegenheden genoeg!

Hopelijk ben je nu wat beter op de hoogte van de omgeving van Calella. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over Calella. Kijk daarom gerust even rond op deze site. Hier vind je nog veel meer informatie over het uitgaan en de leuke activiteiten in Malgrat de Mar. Ook op de blog wordt regelmatig een bericht geplaatst dat interessant kan zijn voor de Nederlandse jongeren die een vakantie gaan of willen boeken in Calella. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...