feesten

Uitgaansgids voor in Calella

Uitgaanstips in Calella

Jaarlijks komen er veel jongeren naar Calella. Sommigen komen vanwege het lekkere weer, anderen vanwege de leuke activiteiten. Het overgrote deel van de jongeren zijn natuurlijk in Calella om te feesten. Uitgaan is belangrijk voor de meeste jongeren. In Calella zijn veel gezellige kroegen en leuke discotheken. Hieronder hebben we een aantal leuke feesten en activiteiten verder toegelicht. Dan weet je zeker dat je niets mist tijdens je vakantie in Calella.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Kroegentocht

Net aangekomen in Calella? Dan moet je zeker een keer mee met de kroegentocht van Beachmasters. Deze kroegentochten zijn zeer handig voor iedereen die niet zo bekend is in Calella. Tijdens de kroegentocht ga je langs de leukste kroegen en discotheken. Je hoeft uiteraard geen entree te betalen. Daarnaast staan bij vele kroegen de welkomstshotjes al klaar! Samen met je vrienden is het aan te raden om deze kroegentocht mee te maken. Na deze gezellige tocht weet je namelijk precies waar de leuke plekken van Calella zitten. Dat scheelt je weer een hoop zoekwerk de rest van de avonden. Daarnaast zijn er vele andere Nederlandse jongeren die net zoals jij op vakantie zijn in Calella. Het is dus ook een goede kans om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken. Dan heb je dus in een avond nieuwe vrienden gemaakt én ken je het uitgaansleven van Calella al een beetje. Zeker een aanrader dus!

Summer Carnival met Beachmasters

In Calella is er wekelijks een feest genaamd “Summer Carnival”. Tijdens je vakantie in Calella moet je ook zeker een keer naar dit feest geweest zijn. Deze avond is namelijk net iets anders dan de andere avonden in Calella. Tijdens de Summer Carnival zie je onder andere foamsticks, waterpistolen met drank, champagne showers en rubberbootjes voorbijkomen. Niets is te gek deze avond! Alsof deze avond nog niet goed genoeg was, ga je daarna ook nog even naar Neonsplash in Blanes. Dan kan je daar de boel ook nog eens onveilig maken. Deze avond in Calella en Blanes mag je zeker niet missen!

Beachmasters Vip Armband

Natuurlijk is leuk en gezellig om een drankje te doen en uit te gaan. Maar het kost helaas wel geld. Ben jij altijd midden in de week al blut en komt dat omdat je veel geld kwijt bent vanwege het uitgaan? Dan zou je de Beachmasters VIP Armband een keer moeten proberen. Met deze VIP Armband heb je enorm veel voordelen. Zo krijg je kortingen bij kroegen, restaurants en winkels. Daarnaast heb je bij verschillende clubs gratis entree. Als jij dus een echt uitgaanstype bent en veel geld kwijt bent aan entree & drank, dan is de VIP Armband een ideale oplossing voor jou! Voor de precieze voordelen moet je even bij je reisleiding om meer informatie vragen. Zij kunnen je alles vertellen over de Beachmasters VIP Armband.

Meer ontdekken over uitgaan in Calella?

Hopelijk heb je nu een beter beeld gekregen van de activiteiten in Calella met betrekking tot het uitgaan. Natuurlijk is er op gebied van uitgaan nog veel meer te beleven in Calella. Kijk daarom even op deze site onder het kopje “uitgaan”. Hier vind je nog veel meer informatie over alle leuke discotheken en kroegen in Calella.

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...