feesten

Toffe feestjes georganiseerd door Beachmasters

Welke feestjes mag je niet missen?

Calella is een enorm gezellige plek voor jongeren. Niet voor niets komen hier jaarlijks weer veel Nederlanders om feest te vieren en te genieten van de vakantie. Het is natuurlijk belangrijk dat er genoeg te doen is tijdens je vakantie. Als je naar Calella gaat hoef je je hier in ieder geval geen zorgen om te maken. Activiteiten voor jongeren zijn er in overvloed. Daarom vind je hieronder een aantal leuke activiteiten met verdere toelichting. Dan weet je in ieder geval goed wat er te doen is in Calella en mis je niets tijdens je vakantie.

Beachmasters’ Beachparty

Een van de leukste en veelzijdigste activiteiten in Calella is de Beachparty. Tijdens de Beachparty, georganiseerd door Beachmaster, vermaak je je optimaal. Op het strand genaamd Porto Pi kan je allerlei leuke activiteiten beoefenen. Zo zijn er enorm veel water- en strandactiviteiten te vinden. Een ritje op een banaan, of vliegen over het water met een fly-fish, het is allemaal mogelijk tijdens de Beachparty. Natuurlijk kan je ook gewoon relaxed genieten van de zon tijdens deze dag. Alsof dit allemaal nog niet genoeg was, is er onbeperkt eten en drinken bij de bar op het strand. Deze dag heeft dus vrijwel alles wat een vakantiedag compleet maakt; eten, drinken, zon, zee & leuke mensen. Ga het dus een keer meemaken samen met je vrienden en/of vriendinnen. Het is zeker een keer het proberen waard!

Beachstars Festival @ Illa Fantasia

Beachmasters organiseert in de buurt van Callela enorm veel feesten. In Barcelona, lloret, enzovoort. Deze feesten zijn te vinden onder de naam “Beachstars”. Tijdens je vakantie in Calella kun je ook naar een van deze Beachstars feesten. De editie “Beachstars Festival @ Illa Fantasia” is er een die anders is dan de andere feesten. Dit feest is namelijk op een speciale plek georganiseerd. Tijdens dit feest kan je namelijk losgaan in een heel groot waterpark! Dit park is helemaal afgehuurd door Beachmasters zodat jij en je vrienden hier een feest gaan meemaken die je niet snel gaat vergeten. Daarnaast is er ook nog een indoor area beschikbaar. Sowieso is er goede muziek aanwezig en veel live performances. Samen met alle andere Nederlanders kan je heerlijk gaan genieten van een te gekke avond @ Illa Fantasia. Als je houdt van festivals dan is dit ook zeker een aanrader!

Wil je meer weten over de bovenstaande activiteiten en feesten? Vraag dan je reisleiding in Calella om meer informatie. Zij kunnen je verder helpen met overige informatie zoals prijzen, tijden, enzovoort.

Er zijn nog veel meer toffe feestjes + activiteiten!

Hopelijk heb je nu een beter beeld gekregen van de activiteiten in Calella en ben je op de hoogte van alle leuke activiteiten. Er is natuurlijk nog veel meer te doen dan alleen de bovenstaande activiteiten. Op deze site vind je onder het kopje “activiteiten” nog veel meer informatie over de leuke activiteiten in Calella. Daarnaast vind je hier ook alle informatie die je nodig hebt op gebied van uitgaan. Onder het kopje “uitgaan” vind je veel informatie over de kroegen en discotheken in Calella.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...