informatie

Een dag uit het leven… in Calella

Hoe ziet het leven in Calella eruit?

Een vakantie in Calella, hoe ziet dat er precies uit? Wat kan je gaan doen? Waar moet je uitgaan? Kan je er lekker eten? Allemaal vragen die omgaan in het hoofd van iemand die graag een leuke vakantie wilt boeken. Vandaar dat er hieronder is beschreven hoe een dagje Calella er voor jou uit kan gaan zien.

‘s Ochtends

Als je ’s ochtends wakker wordt, is de zon al aan het schijnen en is de temperatuur al lekker aangenaam geworden. Je haalt een stokbroodje een supermarkt of bij een bakkertje op de hoek. Vervolgens ontbijt je samen met je vrienden en bespreek je wat er de vorige avond allemaal gebeurd is.
Langzamerhand begint iedereen wat actiever te worden. Jullie besluiten om dan meer even Calella verder te ontdekken.

‘s Middags

In het oude gedeelte van Calella vind je de gezellige winkelstraatjes. Hier kan je lekker een middagje rondslenteren en genieten van de typisch Spaanse cultuur. Je vindt hier allerlei leuke Spaanse winkeltjes, verstopt in de smalle straatjes van Calella. Als je nog souvenirtjes nodig hebt, dan moet je zeker even langs het oude gedeelte gaan. Moe geworden van het shoppen? Dan kan je lekker relaxed een terrasje pakken en genieten van het heerlijke weer. Je vindt de leuke terrasjes vooral langs de boulevard en aan de hoofdstraat van Calella.

Alle aanbieders met jongerenvakanties naar Calella vergelijken

’s Avonds

’s Avonds is het tijd om wat te gaan eten. De zon gaat langzaam onder en iedereen begint honger te krijgen. In Calella vind je meer dan genoeg leuke restaurantjes waar je kan eten. Van de oer-Hollandse patat tot de typisch Spaanse gerechten, in Calella vind je van alles wat. De prijzen zijn bij de meeste restaurants redelijk. Zo heb je een pizza al voor €7,50 en een hamburger voor 3 euro.

Als de bodem is gelegd dan is het tijd om natuurlijk te gaan feesten. Je zou bijvoorbeeld naar Bondi Beach kunnen gaan. Hier kan je namelijk met je voeten in het zand, genieten van een heerlijke cocktail. Voor het optimale vakantiegevoel moet je dus zeker een keer naar Bondi Beach! Natuurlijk kan je hier tot diep in de nacht ook gewoon compleet uit je dak gaan. Met de lekkerste beats kan je hier zonder al te veel moeite tot in de vroege uurtjes doorgaan!

Het is natuurlijk jouw vakantie in Calella

Een dag in Calella kan er natuurlijk ook heel anders uitzien. Het is maar net waar je zin in hebt. Je zal je zeker niet vervelen, aangezien er enorm veel leuke activiteiten en clubs te vinden zijn om heen te gaan. Op deze site vind je onder het kopje “uitgaan” nog veel meer informatie over de leukste plekken om uit je dak te gaan. Daarnaast kan je onder het kopje “eten” alle informatie vinden over de gezelligste restaurants. Onder het kopje “activiteiten” kan je alles vinden over de leukste activiteiten in Calella, dan weet je in ieder geval zeker dat je je niet zal vervelen tijdens je vakantie! Op de blog wordt ook regelmatig een bericht geplaatst. Deze berichten zijn interessant voor alle Nederlandse jongeren die graag naar Calella willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

Calella: de langste winkelstraat van de costa!

Uitgebreid winkelen in Calella Wil je winkelen aan de Costa Brava, dan heb je twee opties: het zeer commerciële centrum van Lloret de Mar of het rustige Calel...

Bezoek Millenium vanuit het bruisende Calella

Het grootste feest aan de Costa Brava De meeste vakantiegangers in Calella zien Millenium als het nummer één feest aan de Costa Brava. Millenium brengt jou v...